MELDING:

04 12 jan 20:10 P 1 4747 4748 ZANDDIJK - N673 YERSEKE Ongeval

YERSEKE - Bij een eenzijdig ongeval in Yerseke is donderdagavond een man zwaargewond geraakt.

Het ongeval vond rond 20.10 uur plaats op de Zanddijk (N673). De bestuurder van een bedrijfsbusje, een 53-jarige man uit de gemeente Kapelle, raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en botste tegen een boom. Het busje kwam tussen de bossen op de helling van de dijk tot stilstand.
 
Voor het ongeval zijn twee brandweervoertuigen en een hulpverleningsvoertuig ingezet. Met een lier van de brandweerauto kon worden voorkomen dat de auto van de dijk af zou glijden. De brandweer heeft het slachtoffer uiteindelijk uit de auto bevrijd.

Naast twee ambulances is er ook een traumahelikopter ter plaatse geweest. Het slachtoffer is vervolgens met onder meer een flinke hoofdwond per ambulance overgebracht naar het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam. Wat hij verder nog aan letsel heeft opgelopen en hoe ernstig het is, is onbekend.. De arts van het traumateam is in de ambulance meegegaan.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie Zeeland is na het ongeval een sporenonderzoek gestart. De weg is tijdens het onderzoek volledig afgesloten geweest voor het verkeer. De kruisingen Zanddijk, Molendijk, Olzendedijk en Molendijk, Molendijkseweg zijn enige tijd afgezet geweest.

 

bron tekst: HV-zeeland

 

 

 

 

 

 

 
  

 

Sitemap

Copyright Brandweer Yerseke

Disclaimer